Sjakkbølgen skyller over oss, akkurat slik som pokerbølgen. Ved første øyekast så kan det hende at du lurer på hvorfor disse to bølgene skyller over oss samtidig. Ved andre øyekast blir du nok ikke så overrasket likevel.

Strategispill

Det som først og fremst er spennende med både sjakk og poker er den muligheten du har å styre det meste av spillet selv. Tenker du flere skritt fremover og lager en plan som du følger i spillet, så er du langt på vei mot en seier. Vel kan du ikke planlegge det neste trekket til sjakkmotstanderen din eller velge hvilken hånd du får utdelt i poker, men du kan utarbeide din egen strategi for å vinne likevel. Det er her pokerfjeset kommer inn i bildet, både i sjakk og i poker, for det er lurt å ikke røpe for mye om ditt neste trekk, verken med blikk eller andre bevegelser. Nå er vel det en diger fordel å spille online i så måte, der har du jo automatisk pokerfjes.

Bonuser

Tar du på deg det sikre pokerfjeset og spiller online, så er utvalget voksende stort. Både av sjakkspill, pokerspill og andre strategispill der du får bruke litt kløkt. På nett kan du finne et knippe gode bonuser som du kan ta med deg når du ønsker å spille poker online. Her sammenlignes de beste bonusene fra de beste spillnettstedene og du kan også finne anbefalinger på forskjellige pokerrom online. På denne siden kan du også registrere en pokerkonto. Da mottar du en innskuddsbonus og flere bonuskoder. Bonuskodene kan du registrere hos forskjellige nettsteder for å kunne bruke bonusene. Bonusene tjenes opp etter hvor aktiv du er. Aktiviteten kan du for eksempel øke ved å legge inn en god strategi på en av de mange eksklusive turneringene som du finner på siden.